Atletja shqiptare, Luiza Gega e merr një lajm të “tmerrshëm”

Atletja shqiptare, Luiza Gega, e cila do të garonte sot në mbrëmje në garat kualifikuese të 3000 metrave me pengesa për femra, ka pësuar një dëmtim në këmbë gjatë përgatitjeve për këtë garë.

Ajo ka ndjerë dhimbje të vazhdueshme dhe u konfirmua se riaftësimi i saj nuk do të ishte në kohë.

Gega ishte në baterinë e dy të kualifikueseve të kësaj gare në botërorin e Londrës, garë që për fat të keq ajo nuk do ta zhvillojë.

Në këtë mënyrë Shqipëria humbet përfaqësuesen e saj të vetme në botërorin e atletikës.