Altik Muhaxhiri pritet të bëhet baba i binjakëve

Disa nga sportistët janë martuar gjatë këtij viti, disa janë fejuar, por ka prej atyre që janë bërë prindër.

Disa po presin gjatë këtij vitit apo vitin tjetër të bëhen babë.

Matilda është nusja e portierit të mirënjohur të Kosovës, Altik Muhaxhiri, që mbron për Vëllaznimin nga Gjakova,  po pret të lind binjakë.

Ajo ka deklaruar për gazetën kombëtare “Bota sot”, ende nuk e di se binjakët do të jenë djem apo vajza, por pavarësisht asaj, sipas Matildës, binjakët janë dhurata më e bukur nga Zoti.

Matilda është krenare që pret binjakë dhe që ka bashkëshort sportistin e dëshmuar.

matii