Alarm për sulm terrorist në trenin me tifozë shqiptarë

Një alarm për bombë ka bërë që treni i shpejtë TGV që udhëtonte nga Lensi për Paris i orës 18:32 minuta të bëjë ndalesë të detyruar në stacioni e Arras.

Mësohet se mbi 1000 shqiptarë ndodhen në tren në rrugën e kthimit për Paris.

Policia ka sqaruar se është gjetur një bagazh i pashoqëruar dhe i dyshimtë, por që pas kontrollit nuk ka rezultuar eksploziv.