Ahmet Dedinca, 83-vjeçari i dashuruar në Play-Station

Play-Station është një lojë shumë e përhapur edhe në Kosovë, por me theks të veçantë tek të rinjtë.

Mirëpo, ka raste kur edhe të moshuari janë të pasionuar pas kësaj loje dhe i tillë është edhe 83-vjeçari Ahmet Dedinca.

Mësoni më shumë se kush është ky njeri, pse e do kaq shumë këtë lojë dhe kush janë rivalët e tij.