Agjenda e seminarit për trajnerë, ku do të ligjerojë Ahmet Caki

Më 21 shtator do të mbahet seminari për trajnerë në Marigona Residencë, në palestrën e Kolegjit ISP. Ligjërues në këtë seminar do të jetë trajneri i njohur turk, Ahmet Caki.

Ky seminar është obligativ për të gjithë trajnerët në Kosovë, si ata që drejtojnë skuadrat në konkurrencën e meshkujve, po ashtu edhe për ata të femrave.

Seminari është obligativ dhe kushton 20 euro, derisa kush mungon, atëherë licencimi do të jetë 100 euro.
Agjenda:

09:15-09:45 Paraqitja dhe regjistrimi i trajnerëve
09:45-10:00 Ceremonia hapëse e seminarit
10:00-11:30 Modeli i stërvitjeve para-sezonale
11:30-11:45 Pyetjet e trajnerëve
11:45-12:30 Pushimi
12:30-14:00 Sistemet e lojës në fazën e sulmit dhe mbrojtjes
14:00-14:15 Pyetjet e trajnerëve
14:15-14:30 Ceremonia e mbylljes e seminarit

Tarifa për seminarin e trajnerëve është 20.00 (njëzetë euro) dhe duhet të bëhet në xhirollogarinë e FBK-së para mbajtjes së seminarit me mbishkrimin Seminari për trajnerë.