A do t’ia marrin titullin Skënderbeut? Ja vendimi i fundit nga Arbitrazhi

CAS ka vendosur që në 22 janar të marrë vendimin për çështjen e titullit 2015-2016 të Skënderbeut.

“RTSH Sport” shkruan se pas përgjigjes së marrë nga zyra për shtyp e Gjykata e Arbitrazhit Sportiv, çështja ndërmjet Skënderbeut dhe FSHF-së, për titullin e hequr nga Komisioni i Etikës, do të merret në shqyrtim në datën 22 janar 2018.

Mbetet të shihet se cili do të jetë vendimi final.

Partizani po e kërkon fuqishëm titullin, pasi që ishte në vendin e dytë.

cas-Lausanne

skenderbeu kas