Orari dhe tabela para nisjes së pranverës

Stinori pranveror do të nis nesër me ndeshjen Istogu – Feronikeli, kurse Olle ju sjell edhe renditjen me të cilën do të nis ky stinor.

Istogu do të ketë mission të vështirë, pasi e nis vitin nga vendi fundit, kundrejt Feronikelit që ndodhet në vendin e parë.

 

Orari – Java 18

E shtunë

Istogu – Feronikeli

 

E diel

Llapi – Gjilani

Hajvalia – Prishtina

Trepça ’89 – Drita

Vushtrria – Liria

Besa – Drenica

 

Renditja

 1. Feronikeli        17           31
 2. Llapi                 17           30
 3. Gjilani              17           29
 4. Hajvalia           17           28
 5. Besa                  17           26
 6. Trepça 89        17           23
 7. Drenica            17           22
 8. Drita                 17           21
 9. Liria                 17           21
 10. Prishtina         17           18
 11. Vushtrria        17           17
 12. Istogu              17           14