Trepça ’89: Besa amatere

Trepça ’89 ka reaguar pas talljes që e bëri klubi i Besës ndaj saj, duke e lëshuar një komunikatë për shtyp në faqen zyrtare në rrjetin social Facebook.

“Faqja zyrtare e Besës menaxhohet nga persona amatorë dhe shumë injorantë. Kjo nuk është hera e parë që faqja që cilësohet si faqja zyrtare e Besës, bënë këso gjëra duke i injoruar skuadrat tjera”, thuhet ndër tjera në reagimin e klubit mitrovicas.