Bunjaku zbulon listë: Duam pikë në dy ndeshje

Abert Bunjaku ka folur para ndeshjes me Ukrainën ku e ka publikuar edhe listën.

Ai e ka publikuar listën.

“Janë dy lojë e fundit kualifikuese për Kosovën. Ballafaqohemi me dy kombëtare që ta fitojnë grupin. Për neve do të jetë nderë te takohemi me to. Loja me Ukrainën kemi pasur lojë të mirë ndaj tyre, do të tubohemi në Kosovë”.

“Sa i përket listës së lojtarëve nuk ka shumë ndryshime. Brengosëse lëndimet e shumta sidomos Arbër Zeneli, pastaj Valoni dhe Bernardi të pezulluar për ndeshen me Ukrainën”.

Kosovaa

“I kemi bërë përgatitjet krejt. Telashe na kane sjell lojta Kukesi – Skënderbeu që ka luajtur dje. Ushtrimet i bëjmë në Mitrovicë në Riza Lushta. Pastaj udhëtojmë në Shkodër”

“23 lojtarë të ftuar”.

Lista

lista 12

kosova

Kosova1