Ujkani: Keni besim tek këta lojtarë

Kapiteni ynë, Samir Ujkani, ka një mesazh për gjithë opinionit e Kosovës dhe mediat pas humbjes.

“Ju lutem të gjithëve, keni besim tek këta djem, këta kanë talentê, fitoret do të vijnë”, tha Ujkani.

“Kemi luajtur mirë, donim fitoren patjetër por mos harroni fushën katasgrofale ku kemi luajtur”.