Rruga B pasurohet me Sport Caffe

Rruga më e frekuentuar në Prishtinë, ajo B, është pasuruar edhe me Sport Caffe.

Lokali më i ri në lagjen Mati 1 do t’ju ofrojë mundësinë adhuruesve të sportit, veçanërisht futbollit, të kënaqen duke shikuar skuadrat e tyre të zemrës.

20180302_225943

Shumë televizorë të dimenzioneve të ndryshme janë në dispozicion të klientëve, kurse karriget dhe tavolinat moderne vetëm sa e shtojnë atmosferën në Sport Caffe.

Krahas sportit, shankistët përkujdesen për kafen dhe birrat më të mira.

Ku ka më mirë se në Sport Caffe: birra, kafe, raki e meze në tavolinë, Champions League, La Ligë, Serie A, Premier Ligë e tylifar lige në televizorat më modern.

FB_IMG_1520026906193

Sport Caffe ju mirëpret në Rrugën B për bereqet. Merre shokun e hajde bëjë tifo për klubin tëndë. /Gazeta Olle/

FB_IMG_1520026879920