Peja me qendër nacionale të xhudos

Një lajm i madh për xhudon vjen nga Komuna e Pejës. Kjo komunë ka vendosur të ndajë parcel për ndërtimin e Qendrës Nacionale të Xhudos.

“Sot Asambleja Komunale e qytetit të Pejës si rezultat i marrëveshjes në mes Komunës,Ministrisë dhe Federatës votoj ndarjen e Parcelës pēr Qendrën Nacionale të Xhudos! Faleminderim të gjithëve Peja me Qendër Nacionale të Xhudos. Parcela është nda nga Institucionet Komunale të qytetit e ndërtimi nga Ministria!”, ka shkruar Kuka në Facebook, raporton Gazeta Olle.