Mërgim Pefqeli prezantohet sot tek kjo skuadër

Mërgim Pefqeli do të bëhet sot edhe zyrtarisht me skuadër të re.

Sulmuesi i Prishtinës, që më shumë njihej si hero i minutave të fundit, do të prezantohet tek Llapi.

Lajmin për Gazeta Olle e kanë konfirmuar menaxherët e lojtarit, Xhafer Trepça dhe Adnan Konushevci.

Pefqeli ka nënshkruar kontratë me llapjanët dhe se sot do ta bëjë prezantimin.

Pefqeli kërkohej edhe nga Gjilani dhe skuadra tjera.