Kosova vendoset në “Kremlin Palace”

Nuk është hoteli “Regnum Carya Golf & SPA”, në të cilin do të vendoset Përfaqësuesja e Kosovës, ashtu siç u raportua ditë më parë.

Ekspedita jonë, që nga e marta do të akomodohet në Hotel “Kremlin Palace” që ndodhet në Antalia, rreth 33 kilometra nga stadiumi Antalya Arena, ku të shtunën zhvillohet ndeshja me Turqinë, shkruan Gazeta Olle.

“Kremlin Palace” është njëri nga hotelet më të mira në Antalia, dhe i cili posedon të gjitha kushtet për përgatitje.

kremlin kremlin2 kremlin3