Dardanët respektojnë urdhërinë e policisë, dhe flamujt futen në stadium (FOTO)

Zbulohet arsyeja e ndalesë së policisë shqiptare për 24 flamujt e Dardanëve, që përmbajnë emrat e të gjithë lojtarëve të Kosovës.

Policia ka kërkuar që t’u hiqen shkopinjtë anash, pasi ata paraqesin rrezik, shkruan Gazeta Olle.

Dardanët kanë zbatuar këtë urdhër, dhe pas disa minutash heqje të shkopinjve, tani po bëhet inkuadrimi i tyre në stadium.

shkopat

flamurat