Peja në karantinë, Driton Kuka bënë thirrje të merret shembull Shqipëria

Qyteti i Pejës prej sot ka hyrë në karantinë, shkaku i daljes pozitiv të shumë personave me koronavirus.
Kuka me ekipin e tij prej më shumë se një muaji janë izoluar në sallëm stërvitëse.
Ata ishin në pritje të daljes nga karantina, shkruan Gazeta Olle.

Postimi i plotë i trajnerit të xhudos

Judo on the beach ..
Peja qyteti im prej sot në karantinë!
Ishim në pritje të masave lehtësuese por ndodhi e kundërta!
Përveç izolimit edhe ekonomia është ndalur dhe të shohim mbas 4 Majit si do reflektohet në këtë drejtim!
Mbramë në qytetin tonë para daljes së numrit të infektuarve ishte një gjendje jo e mirë,një pritje me nervoz e ankth.
Ishin testuar një numër i madh i qytetarve por dolën vetëm dy te infektuar!
Pse po delet me rezultate në orët e vona të natës!?
Praktikë e keqe dhe do ishte mirë të ndrrohej,Shqipëria del çdo ditë në ora 11.00 të ditës dhe është model i mirë!