FFK miraton buxhetin për 2017 dhe zbulon datën e shpalljes së laureatëve

Komiteti Ekzekutiv ka mbajtur mbledhjen e fundit pwr kwtw vit tw FFK-sw, nwn drejtmin e kryetari Fadil Vokrrit.

Komiteti ekzekutvi shqyrtoi dhe miratoi Projekt buxhetin për Vitin 2017, duke u bazuar në të hyrat dhe nevojat e FFK-së.

Po ashtu KE shqyrtoi edhe përgatitjet për shpallen e Laureatëve për Vitin 2016, duke konstaruar se përgatitjet po rrjedhin sipas dinamikës së paraparë dhe ceromonia do të mbahet më 13 janar 2017, në orën 20.00 në hotel “Emerald”. KE debatoi edhe për shumë çështje të organizimit në vitin 2017.