Vëmendja në Prizren

Sot zhvillohen tri ndeshje në kuadër të xhiros së 27-të. Vëmendja pritet të jetë në ndeshjen Besa – Gjilani.
Interesante pritet të jetë edhe dueli ndërmjet Hajvalisë dhe Vushtrrisë.
Ndeshja tjetër e cila do të zhvillohet është ajo ndërmjetë Lirisë – Prishtinës

Hajvalia – Vushtrria

Gjilani – Besa

Liria – Prishtina