E pabesueshme, Vllaznia largon trajnerin, Sallah Sherifi

 Vllaznia e Poyharanit ëshë ndarë me trajnerin e saj, Sallah Sherifi.

Gayeta Olle mëson ekskluyivisht se ndarja ka ndodhur sot dhe ata po e shqyrtojnë mundësinë e marrjes së trajnerit të ri.

Sherifi ishte pjesë e Vllaznisë në shkruarjen e historisë, duke e inkuadruar skuadrën për herë të parë në Superligë.

Ai më parë ka qenë trajner i Gjilanit.

sallah sherifi sallah sherifi sherifi