SI TË PUNËSOHENI NË GJERMANI? PROFESIONET DHE PROCEDURAT E APLIKIMIT

Tregu ynë i punës është i përbërë nga shumë individë të rinj dhe profesionistë, që është një prej arsyeve primare se shumë të rinj arrijnë të depërtojnë në tregun evropian të punës qoftë si punonjës sezonalë, qoftë si studentë.
Mirëpo , përveç kësaj kategoria egzistojnë edhe kategori të tjera të cilët nuk kanë kualifikime profesionale. Ne si kompani e kemi parë të udhës t’iu njoftojmë në lidhje me mundësitë që iu ofrohen individëve të kualifikuar për punë.
Në tregun evropian të punës ekzistojnë agjensione të ndryshme të cilat bëjnë përgatitjen profesionale të individëve për tregun e punës. Këtu përfshihen institutet e ndryshme dhe institucionet edukativo-arsimore. Mundësi tjetër që e kanë kjo kategori është aplikimi për ndonjë program studimi.
Në këtë kontekst ne si kompani krahas që ofrojmë procesimin e aplikacioneve për individët e kualifikuar, mundësojmë edhe procesimin e aplikacioneve për individët për programe edukativo-profesionale dhe për studime. Brenda kësaj kategorie ne bëjmë edhe procesimin e aplikacioneve të individëve që bëjnë pjesë në kategorinë e studentëve për punë sezonale në shtetin e Gjermanisë.
Përveç këtyre hapave ne mund t’iu ofrojmë edhe mbështetje profesionale në fazën e aplikimit tuaj për vizë qoftë ajo studentore, e punës, apo dhe turistike.
Qëllimi ynë është t’iu shërbejmë sa më mirë që ju të keni sukses në arritjen e qëllimeve tuaja!

Ju inkurajojmë që të na kontaktoni nesër nga ora:10:00-19:00, ose na vizitoni direkt në zyrët tona qëndrore në Prishtinë, Lagjia Kalabrija, ish Emshir tek Banesat e Arabëve.

Orari i punës:

E Hënë- E Prmete

10:00- 19:00

Kontakti:

049 720 999
049 714 999
049 745 999
049 706 600

https://www.facebook.com/Agjensi-punesimi-ne-Europe-145045082304300/  

(SHKRIMI ËSHTË I SPONSORIZUAR)