Shpresa e madhe hendbollit femëror të Kosovës është nga Prizreni

Gresa Gashi ka lindur ne6 Prizren me 8 gusht 2001 është një nga hendbollistet e reja dhe shumë perspektive në hendbollin kosovar.

Gresa është hendbolliste e rrallë pasi gjuan me dorën e majtë.

Gresa është ftuar në Përfaqësuesen e Kosovës në hendboll.

Për momentin Gresa është anëtare e klubit të hendbollit KH CLICK nga Prizreni në ligën e dytë të Kosovës në hendboll por shumë shpejt pritet të bëhet pjesë e një klubi në Superligë.

Gresa është shumë punëtore e zellshme dhe stërvitet shumë për të arritur t’i realizoj ëndrrat e saj për t’u bërë një hendbolliste e madhe për të cilën do të dëgjohet jo vetëm në Kosovë por edhe në arenën ndërkombëtare. /Gazeta Olle/

received_1911303015561024

received_1911302862227706

received_1911302918894367