Agim Agushi vendos edhe një rekord botëror në Guinness

Zhongluesi i njohur në Kosovë, Agim Agushi po vazhdon të thyej çdo rekord botëror.

Agushi nga Komuna e Vitisë, ka thyer tashmë edhe një rekord botëror, shkruan GazetaOlle.com.

Në një hapsirë prej 1 metër katror, 152 herë veshi dhe zhveshi maicën për kohë 1 orë e 2 minuta e 56 sekonda.

 /GazetaOLLEFotografia e Sporti në KlanKosova