20-vjeçari e fiton licencën e trajnerit

Kampioni i shumëfisht i Ballkanit dhe fituesi i shumë medaljeve nëpër Botë, Butrint Ejupi, sot edhe zyrtarisht është çertifikuar si trajner i sportit të Takewandos.

Butriniti çertifikimin e mori në seminarin, “Kursi teknik për trajnerë të Taekwondo-së”, ku profesor i këtij kursi ishte prof.Dr. Sunjang Lee, nga Korea Jugore, seminar në të cilin morën pjesë trajnerë dhe asistentë tjerë të Taekwondos.

Kujtojmë se Butriniti ngriti flamurin e Kosovës në Rusi, në një shtet që nuk e njeh flamurin dhe simbolet tona.

auto_Untitledasddsd1516635938

auto_26231829_2010200699008392_6144503479420847027_n1516635936