ZYRTARE: FIFA me lajm fantastik për Kosovën dhe Shqipërinë

FIFA ka votuar pro propozimit që Kampionatet Botërore të përbëhen nga 48 ekipe.
Ky vendim do të hyjë në fuqi nga gara e vitit 2016, përcjell “lajmi.net”.
 Ky është një lajm i mirë për Kosovën dhe Shqipërinë, të cilat do të kenë më shumë mundësi të sigurojnë pjesëmarrjen në Botëror.