Gjermani-Francë, gjeli parashikon fituesin (VIDEO)

Pasi Iguana Arang zgjodhi fitues Gjermaninë, i kundërpërgjigjet gjeli i cili parashikon fituesin e kësaj përballjeje.

Gjeli francez duhej të zgjidhte të ushqehej në njërën nga tre enët e ndryshme të cilat përfaqësonin rezultatet e mundshme në ndeshjen në “Velodrome” mes Gjermanisë dhe Francës.

Shikoni çfarë zgjedhje bën ky gjel: