Sportiste dhe si modele, Elisa Gashi lë pa fjalë me dukjen e saj

Është tip shumë i hareshëm, e do me zemër sportin dhe modelizmin. Është hendbollistja e talentuar, Elisa Gashi, e cila ka ambicie të mëdha në karrierën e saj.

Ajo ka 17 vite por që ka në shpirt hendbollin dhe modelizmin, që të dyjat i shkojnë fortë, shkruan botasot.

Me veshjen e fundit të saj paralajmëron se mundet në një të ardhme t’i futet edhe modelizmit.

Është lojtare e talentuar dhe që jeton me sportin. Sportiste e si modele, lë pa fjalë shumëkënd në Kosovë.

Image