Shkëndija – Ilir Avdyli, ja lajmi i fundit

Aventura e Ilir Avdylit tek Shkëndija e Tetovës ka përfunduar para kohës.

‘Gardiani’ nga Podujeva ka shkëputur kontratën me kuqezinjtë mëson Gazetasheshi.com.

Avdyli, i cili kaloi tek Shkëndija gjatë afatit kalimtar të verës në mënyrë të dyanshme ka shkëputur marrëveshjen dhe tani është lojtarë i lirë.

Në të kaluarën ai ishte pjesë e Tiranës, Llapit, Ferizajt, Drenicës dhe KEK-ut.

received_10156240438193641