Mos fleni, sonte luhet ndeshja e armiqëve të përbetuar

Për një ndeshje të tillë ia vlen të rrini zgjuar, sidomos kjo vlen për gurmanët e basketbollit.

Në Lojërat Olimpike “RIO 2016” zhvillohet çerekfinalja e dytë e basketbollit, Kroacia – Serbia, shkruan Gazeta Olle.

Të dy armiqët e përbetuar do të mundohen të kualifikohen në gjysmëfinale dhe të vlerësohen hero në vendet e tyre, për shkak të urrejtjes që kanë mes vete. Ndeshja fillon në 03:15. /Olle