Liria kundërshtoi Llapin, Batatina sulmon Lirinë

Tahir Batatinës i del punë me Lirinë e Prizrenit.

Pjesa dërmuese e klubeve të Superligës thuhet të ketë përkrahur iniciativën e Llapit që të hiqet rregulli që një skuadër seniore e të gjitha rangjeve të garave të ketë një futbollist startues të moshës nën 20 vjeç dhe një tjetër rezervist.

Liria e kundërshtoi këtë iniciativë duke thënë se duhet të këtë nga dy lojtarë të kësaj moshe në skuadër.

Batatinës nuk i ka pëlqyer komenti i Lirisë duke thënë se kjo skaudër po lufton për mbijetesë, ndërsa Llapi për Evropë.

Trajneri llapjanas madje komentoi edhe për organizimin e klubit prizrenas.  /olle/

batii