Çka tha Arbnor Morina për deklaratën e Bylbyl Sokolit dhe gjyqtarin Genc Nuza?

Trajneri i Besës së Pejës, Arbnor Morina, gjatë emisionit Arena në Tribuna Channel, komentoi humbjen me Gjilanin.

Krahas kësaj ai komentoi deklaratën e Bylbyl Sokolit, që tha se Besa luajti futboll të mbyllur.

Morina pati fjalë edhe për rastet diskutabile dhe ndarjen e drejtësisë të bërë nga gjyqtari Genc Nuza.