Dardanët brohorasin: Turkiye Turkiye, turqi ua kthejnë: Kosova Kosova

Një orë e gjysmë para ndeshjes Turqi – Kosovë, ka nisur të mbushet stadiumi “Antalya Arena”.

Dardanët janë vendosur në verilindje, shkruan Gazeta Olle.

Turqit në ulse i ka pritur nga një flamur i shtetit të tyre.

Dardanët kanë brohoritur “Turkiye, Turkiye”, kurse turqit ua kanë kthyer me duartrokitje dhe thirrjet “Kosova Kosova”.