Klubit që iu lërua stadiumi gjejnë një zgjidhje interesante (FOTO)

KF Dardanët nga Gjakova muaj më parë vendosen shpallje për pranimin e lojtarëve të ri në klub.

Por fusha në të cilën synonin të luanin i është lëruar.

Krejt kjo pasi që toka ku ishte stadiumi, ishte në pronësi të AKP-së, dhe kjo e fundit ja dha në shfrytëzim dikujt tjetër, raporton futbollikosovar.com.

Por fal vullnetit dhe angazhimit, maksimal të qytetarëve të kësaj lagjeje, ata tashmë kanë gjetur një arë, ku kanë improvizuar një terren sportiv, së paku që ta kenë për stërvitje, ngase ndeshjet si vendas i luajnë në Novosellë, në stadiumin e Dukagjinit.

Më poshtë mund ti shihni fotot e bëra së fundi, edhe një video të bërë në muajin prill nga Klan Kosova.

stad  1

stad 2

stad 3

stad