Cana, një baba i përkushtuar (FOTO)

Për shumë vite ka dhënë një kontribut të rëndësishëm në kombëtare tonë duke qenë një lider i vërtet, një kapiten i pazëvendësueshëm, por dhe një njeri me një sjellje të jashtëzakonshme me shokët e skuadrës dhe drejtuesit. 

Ka luajtur në disa skuadra, por kurrë nuk u bë një personazh negativ, as në kohën që nuk mundte të gjente një vend titullari. Shumë i përkushtuar në fushë, por tashmë dhe jashtë saj, raporton Albeu.

Loriku arriti që të realizonte ëndrrën për të shkuar në Europian, por dhe për t’u bërë baba, teksa Boikeni i ka ndryshuar jetën. Ish-kapiteni dje postoi një foto me djalin, e cila është e disata, teksa tashmë ditët për Canën janë më të bukura me kopjen e tij më të bukur.

auto_Cana1481370880