Zeneli – Rashica, ja çfarë ndodhi

Dy futbollistët e Perfaqësueses së Kosovës, Arbër Zeneli dhe Milot Rashica janë përballur kundër njëri-tjeterit në ligën holandeze.

Zeneli ishte gjatë gjithë ndeshjes për ekipin e tij Heereeven, përderisa Rashica hyri në minutën 88-të, për ekipin e tij Vitesse.

Kjo ndeshje përfundoi me rezultat të barabratë 1:1.