Marku bënë matjet zyrtare para ‘luftës’ nesër, frikëson kundërshtarin me gjestin e tij

Florian Marku është një nga sportistët shqiptarë të momentit, pasi me triumfet e tij ka ngjallur interesim si brenda dhe jashtë vendit, ku kryen edhe aktivitetin e tij.

I lindur në Lushnjë, por i formuar si sportist në Greqi, Marku nuk njeh asnjë humbje në sportet  e arteve marciale të përziera, shkruan Gazeta Olle.

Marku pritet të ndeshjet nesër në ‘kafaz’ ndaj Tommy Broadent.

Por sot gjatë matjeve zyrtare kampioni shqiptar ka ‘frikësuar’ paksa kundërshtarin.