Lum Zhavelli eliminohet nga ‘RIO 2016’

Lum Zhaveli e ka mbyllur baterinë e parë në garat e notit në stil të lirë për 50 metra.

Notari kosovar është eliminuar pasi që nuk ka arritur të futet në mesin e notarëve më të mirë.

Koha e tij ishte 24.53 sekonda.

Sot u eliminua edhe notari nga Shqiperia, Sidni Hoxha.

Në Lojërat Olimpike kanë mbetur edhe dy sportistë kosovarë, atleti Musa Hajdari dhe atletja Vijona Kryeziu.