Ibrahimoviç relakson situatën, jep deklaratën më komike pas panikut të madh

Pas pazullimit të kampionateve evropiane të futbollit, ka nisur një luftë ndaj pandemisë së koronavirusit.

Futbollisti suedez, Zlatan Ibrahimovic, është aktivizuar në mbështetje ndaj kësaj pandemie, duke nisur të mbledh fonde, për rastet e prekura nga koronavirus, transmeton Gazeta Olle.

Sipas suedezit, që tha në formë komike, virusi nuk vjen te Zlatan, Zlatan shkon te virusi.

“Italia më ka dhënë gjithmon shumë dhe në këtë moment dramatik, dua t’i kthej edhe më shumë këtij vendi që e dashuroj”.

“Vendosa që bashkë me personat që po punojnë me mua të krijojmë një mbledhje fondesh për spitalet dhe humanistët”, shtoi ai.

“Besoj që bujaria e kolegëve të mi e të gjithë atletëve profesionistë dhe atyre që duan të bëjnë një donacion të vogël në bazë të mundësive për të larguar këtë virus. Ta heqim këtë koronavirus dhe të fitojmë këtë ndeshje. Dhe kujtoni, nëse virusi nuk shkon te Zlatani, Zlatani shkon te Virusi.”, tha mes tjerash Ibrahimovic./Gazeta Olle

View this post on Instagram

L’Italia mi ha sempre dato tanto, e in questo momento drammatico devo e voglio fare qualcosa di concreto per aiutare un paese che amo. Insieme alle persone che lavorano con me abbiamo deciso di creare una raccolta fondi per gli ospedali Humanitas e di sfruttare la mia visibilità per diffondere il messaggio a più persone possibile. Conto sulla generosità dei miei colleghi, di tutti gli sportivi professionisti e di chi ha voglia di dare un piccolo o grande contributo in base alle proprie possibilità, per dare un calcio a questo virus. La questione è seria e c’è bisogno di un aiuto che non consiste solamente in un video. Insieme possiamo davvero aiutare gli ospedali e medici e infermieri che lavorano ogni giorno senza sosta per salvarci la vita. Perché oggi siamo noi a tifare per loro! Diamo un calcio al coronavirus insieme per vincere questa partita! E ricordate: se il virus non va da Zlatan, Zlatan va dal virus! Link in bio

A post shared by Zlatan Ibrahimović (@iamzlatanibrahimovic) on