Shumë yje në formacionin e dështakëve të vitit në Serie A

Goal.com ka publikuar formacionin e dështakëve të këtij edicioni në Serie A. Disa futbollistë kanë dështuar të tregojnë vlerat e tyre këtë edicion, duke u përfshirë në ekipin e dështakëve të përzgjedhur nga Goal.com.

Milan ka katër futbollistë në këtë skuadër, Inter tre, ndërsa nga një futbollistë kanë Lazio, Sampdoria, Juventus dhe Roma.

m_1462967602-8271520