Kosovë – Shqipëri, ndeshjën mund ta shikoni këtu

Nga ora 18:30 pritet të filloj ndeshja në mes të Kosovës dhe Shqipërisë.

Ky takim është i vleshëm për kampionatin ballkanik të volejbollit U18, dhe mbahet në Kosovë, shkruan GazetaOlle.com.

Ndeshjen mund ta shikoni  KËTU:

Kujtojmë se edhe Kosova por edhe Shqipëria janë mposhtur në ndeshjet e para që i kanë zhvilluar dje.