loading...

Sondazhi

Fakt futboll

Shorti takon Kosovën dhe Shqipërinë në një grup në konkurrencën e femrave në futboll

më shumë
Fiorentina
Parashikimi:
2
Juventus
Man. Utd.
Parashikimi:
3+
Liverpool
Everton
Parashikimi:
3+
Man. City
Sevilla
Parashikimi:
2
Real Madrid
Udinese
Parashikimi:
3+
Roma
Marseille
Parashikimi:
3+
Monaco

Livescore powered by whatsthescore.com